ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ VERMEER S925TX

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΣΕΩΝ

Η εταιρεία DCI ιδρύθηκε το 1990 με σκοπό την δημιουργία των πλέων εξελιγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης διατρήσεων στην αγορά. Επιπλέον, η εταιρεία υποστηρίζει τα προϊόντα της με κορυφαία  εξυπηρέτηση πελατών, μέσω ενός παγκοσμίου δικτύου διανομής, με περισσότερους από 200 dealers ανά τον κόσμο.

Η DCI έφερε επανάσταση στον τομέα των Οριζόντιων Κατευθυνόμενων Διατρήσεων με την δημιουργία του συστήματος ανίχνευσης DigiTrak το 1991. Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του νέου αυτού συστήματος, προσέφεραν ακόμη  μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις βάθους και θέσης της κεφαλής διάτρησης, σε σχέση με προηγούμενα συστήματα.  Ακόμη μεγαλύτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι, το νέο σύστημα, προσέθεσε δύο επιπλέον ζωτικής σημασίας λειτουργίες προσανατολισμού, τις ενδείξεις κλίσεως και περιστροφής της διατρητικής κεφαλής. Γνωρίζοντας τη γωνία και τη θέση της κεφαλής διάτρησης, ο χειριστής της διάτρησης μπορεί να προωθεί την διάτρηση πολύ πιο γρήγορα και να αντιστρέφει την πορεία ευκολότερα, έτσι ώστε η διάτρηση να γίνει ακόμα πιο ακριβής, παραγωγική και κερδοφόρα. Σχεδόν μέσα σε μια νύχτα, τα υπόλοιπα συστήματα εντοπισμού, τα οποία ήταν διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή, κατέστησαν παρωχημένα και η DCI, άρχισε να χτίζει σταθερά μια γρήγορη αύξηση του μεριδίου αγοράς.
Τα προϊόντα της DCI έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί στην έδρα της DCI, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) και υπόκεινται σε συστηματικούς εσωτερικούς ελέγχους για την ποιότητα και την αντοχή τους. Η DCI υποστηρίζει τις  πωλήσεις στις ΗΠΑ, και την εξυπηρέτηση των πελατών, μέσω πλήρως απασχολούμενων διαχειριστών ανά τομέα. Οι πωλήσεις στο εξωτερικό και η εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχονται μέσω ειδικών γραφείων στη Γερμανία, την Κίνα, την Ινδία, την Αυστραλία και τη Ρωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της DCI, μπορείτε να επισκευτείτε το site της εταιρείας :

http://www.digital-control.com/

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.